Velkommen til Faun & Fiskarlaget Wednesday, August 21 2019 @ 08:29 PM CEST

Geiteryggen 2010 ved "den gamle"...

  • Gitt av:
  • Visninger 1,542
Våre fisketurer Geitryggen 2010

Vi reiste fra RF torsdag 9. sept. etter jobb. Hr Olsen, Hr Berg og "den gamle" kjørte minibuss. Hr Moen hadde reist i forveien til hytta si på Ål for å lade opp. Da vi kom fram til Geitrygghytta var det bare å sette seg til middagsbordet, vi hadde bestilt full pensjon.


Herrene Berg og Hoff viser fram bilder av tidligere storfisker.

(se bilder i albumet her: http://faunogfiskarlaget.net/G1/geiteryggen_2010)

Fredag morgen var Hr Moen kommet, så det var å spise frokost og gjøre seg klar til fotturen inn til Omsvatn. Det var en fin tur innover, og siden jeg var "førstereis" fikk jeg høre om alle de store fiskene dem hadde tatt på tidligere turer. Hr Berg ville ikke fiske i vannet, hadde mer tro på elva. Vi andre ville prøve Omsvatn. Hr Moen fikk første ørreten på 750 gr.

Hr Berg hadde med seg et stort stykke med steikeflesk, så han stekte flesk til lunsj.
Etter et par timer begynte vi å fiske oss tilbake mot hytta. På turen nedover hadde Hr Olsen på en stor en (han mener den var mye over kiloen), men snøret røyk. Da vi kom til Geitryggvannet traff vi Hr Moen, han hadde den ene store + noen små. Hr Berg hadde tatt 2 på ca 750 gr.
Og noen jagere (stort hode, liten kropp). Til sammen hadde vi ca. 7 kg fisk. Vi hadde hatt en fin dag på fjellet og gledet oss til middag på hytta. Lørdag var det tåke og regn, så vi spiste frokost og reiste hjem.

Dette var min første tur sammen med F&F. Dessverre har jeg gått glipp av mange fine turer. Jeg oppfordrer flere til å bli med, gjennomsnittsalderen er høy så jeg utfordrer ungdommen til å bli med neste år.


Hr Hoff ("den gamle")Har vært med F&F i mange år, men kun på skytebanen.
Her mottar jeg premie (peneste til høyre).