Da pakker vi sekkene og reiser til ”gamle trakter” i uke 35. Mandag 29. august reiser vi fra jobben tidlig om morgenen og vi er hjemme igjen torsdag kveld. De som måtte ønske å ha flere eller færre overnattinger – velger selvfølgelig dette selv!


Hr. Moen ved teltplassen på Revhølan.


I 2001 hadde vi en utrolig fin tur inn til Revhølan på Hardangervidda og dette marker vi med et lite jubileum der inne i og med at det er 10 år siden vi var der inne. Det vil for øvrig bli arrangert en enkel seremoni for førstereisene!
Vi kjører herfra til Geilo, deretter videre til Dagali. Etter vi har passert Dagali, skal vi inn til høyre inn mot Dagali rafting senter.

www.godtur.no Denne vegen kjører vi til han ikke går lenger og da er vi kommet til nord enden av Ossjøen (..og litt til..). Derfra skal vi gå inn til Revhølan, se kart side 2.
Det tar ca. 2 timer å gå inn til teltplassen.


Jeg har vært her inne et par ganger de to siste åra og min erfaring er at det går helt fint å gå inn med joggesko, så sant det ikke bøtter ned med regn.
På disse turene har vi tatt bra med fisk og det er i denne perioden de store rugga slipper seg ned i elva fra Geitsjøen og Hølen.
Rundt kilo`n er mer vanlig enn uvanlig!!!

Kanskje også lurt å minne om at dette blir på en tid av året, da det kan være kjølige og kalde netter – så husk å ha med noe å ”varme” seg med!

Vi i Faun & Fiskarlaget gleder oss til ny innholdsrik og minneverdig tur.

Håper du kan være med!

På vegne av F & F
Hr. Korneliussen

Her er et kart:

Kommentarer (1)